Roca a világon

thu_in-tank

Az In-Tank a Roca új termékválasztékának legfiatalabb tagja: egy wc, ami a fürdőszoba terének forradalmasítására hivatott. Ez az első rendszer a piacon, melyben a tartály a wc-n belül található, ezáltal helyet takarít meg. Továbbá úgy tervezték meg, hogy nagyon könnyen be lehessen szerelni.

A Roca folyamatos innovációjának részeként a wc egyedülálló technológiával készült, ami nem csak a beépített víztartály képében jelenik meg, hanem a kiemelkedő kivitelezésben, a csökkentett vízfelhasználásban és a zajtalan öblítőrendszerben is. Ez újabb példa arra, hogy a Roca elkötelezett az emberek jóléte és a fürdőszobai tér folyamatos fejlesztése iránt.

Az In-Tank kivitelezést nem kell a falra szerelni, mivel a tartály be van építve a termékbe. A tartály aktiválógombjai magában a wc-ben találhatók. Továbbá az In-Tank magában foglalja a SOFTAIR technológiát, egy olyan légbefúvó rendszert, ami optimalizálja a tartályban a vízfolyást. Ezt a technológiát a Fluidmaster™-rel egyetértésben fejlesztették ki.

Elmondható tehát, hogy a termék kifejlesztésénél a Roca szem előtt tartotta a fenntarthatóságot és a csökkentett vízfogyasztást. Fejlett technológiájának köszönhetően az In-Tank wc csökkenti a vízfogyasztást és az energia-felhasználást. A Roca új termékeinek létrehozása és fejlesztése során mindig szem előtt tartja a márka alapvető értékeit: a vezetést, a dizájnt, az innovációt, a fenntarthatóságot és a jólétet. Az In-Tank a Roca mély, értékek iránti elkötelezettségének egyik példája.

A Roca bemutatja az In-Tank-ot, egy forradalmi wc-t beépített víztartállyal

Az In-Tank rendszer forradalmasítja a fürdőszoba terének kihasználását. A beszerelése nagyon egyszerű. Ez az első rendszer, ahol a wc magában foglalja a tartályt, ezáltal helyet és vizet takaríthat meg.