ISH 2015

A 2015-ös ISH Frankfurt kiállításon a Roca bemutatja: „Új távlatok” (New Horizons) a fürdőszobában

A jövő a múltból táplálkozik, az innováció pedig a hagyományokból. Fedezd fel újra önmagad miközben hű maradsz önmagadhoz. A Roca évszázados fejlesztési és vállalat kultúrájának ez az egyik sarokköve. A mai nappal a „Új távlatok” megoldásokkal a Roca elindult a jövőbe vezető úton, olyan lehetőségeket és megoldásokat kínálva, amelyekkel intelligens és fenntartható módon lehet megtervezni a fürdőszobát, mindvégig szem előtt tartva a vásárlók igényeit. Örömünkre szolgálna, ha velünk tartana ezen a kiránduláson. Szeretettel várjuk Önt és reméljük, hogy Ön is alig várja már, hogy megismerkedhessen termékeinkkel a 2015-ös ISH kiállításon.

 

 

Az Inspira kollekció, az új FINECERAMIC® anyag, a SURFEX® egyénre szabott megoldások és a mellékhelyiség területén bemutatott globális szakértelem csak néhány a Roca újításai közül, amelyekkel a látogatók a 2015-ös ISH kiállításon találkozhatnak.

A Roca hű maradt az innováció, a tervezés, a minőség és a fenntarthatóság hajtóerőihez, és az ezekből az eszmékből született új fürdőszobai megoldásait viszi el az ISH kiállításra, amit idén Frankfurtban rendeznek meg, március 10 és 14 között.

Az ISH a legfontosabb kereskedelmi termékbemutató a világon a fürdőszobaipar területén, és ebben az évben a Roca a látogatókat egy új világba hívja: “Új távlatok: Fürdőszobák. Érzések. Megoldások”, amellyel szeretné megmutatni a sokoldalúsághoz, tervezéshez, gyártási minőséghez való hozzáállását és nem utolsó sorban elkötelezettségét a fenntarthatósággal szemben, ami minden egyes termékét átszövi.

Az Inspira kollekció és a FINECERAMIC®: a tökéletes kombináció

A 2015-ös ISH kiállításon a Roca büszkén mutatja be új szemléletét a fürdőszobai kollekciókról: egy könnyen kezelhető rendszer, ami egyedi megoldásokkal szolgál, hogy eleget tudjon tenni a különböző elvárásoknak. Az új Inspira kollekció sokoldalúságot, hatékonyságot és minőséget kínál termékválasztékával, ami az összes fürdőszobai igényt ki tudja elégíteni. A kollekcióban megtalálható a fürdőszoba tervezés három legfontosabb formája: kerek, lágy és szögletes, melyek tökéletesen kompatibilisek egymással, így számtalan lehetőséget nyújtanak arra, hogy személyre szabott és kényelmes fürdőszobát alakíthassunk ki.

A Roca által kifejlesztett új anyagok különösen fontosak ebben a kollekcióban. Az Inspira kollekcióban megtaláljuk a FINECERAMIC® anyagból készült funkcionális és igényes mosdótálakat; ez az anyag a Roca exkluzív, kiemelkedő minőségű kerámia anyaga, amely lehetővé teszi a pontosabb, kifinomultabb kivitelezési részleteket és alakokat, amelyekre korábban nem volt lehetőség. Ezek a termékek könnyebbek és 30%-kal erősebbek, mint a hagyományos kerámia változatok, ugyanakkor higiénikusak és ellenállóak az olyan tisztítószerekkel szemben, amelyek koptatják a felületet.

Az Inspira termékkörébe tartozó összes WC-t és bidét úgy fejlesztették ki, hogy eleget tegyenek a piaci várakozásoknak. A falra szerelhető WC-k között megtalálható a Roca újgenerációs peremnélküli csészéje, nagy mértékben integrált funkciók, rejtett rögzítések, vékony ülőke, és a tartós SUPRALIT® anyagból készült burkolatok, amely a Roca szabadalmaztatott fenol gyantája, ami higiénikusabb, erősebb és tartósabb a hagyományos ülőkékkel és burkolatokkal szemben (karbamid gyanta).

Globalális WC szakértelem

A Roca a legnagyobb WC-gyártó a világon. Globális jelenléte és a hosszú időkre visszanyúló öröksége megbízhatóságáról és szakértelméről tanúskodik, melyek továbbra is inspirálják nemzetközi fejlesztőcsapatát, hogy újítások révén optimalizálják a különböző technológiákat. Folyamatosan arra törekedve, hogy a legjobb megoldásokat kínálja a különböző piacokon, az alábbi új fejlesztések születtek meg:
− Roca okos WC-k: Avantgárd integrált zuhany WC, ami egyedülálló élményt nyújt vékony és könnyen használható technológiával, intelligens és teljes mértékben testre szabható funkciókkal, hogy a mindennapi higiénia és a kényelem természetes érzését nyújtsa.
− A Roca újgenerációs perem nélküli WC-i, amelyeket úgy terveztek, hogy alacsony vízfogyasztás mellett tökéletes vízáramlást biztosítsanak. A piaci trendekkel összhangban és azért, hogy szélesebb választékkal álljon a vevők rendelkezésére, a Roca ezt a lehetőséget bevezette a Nexo, The Gap, Debba és Inspira kollekcióiba is.
− Az innovatív és könnyen telepíthető Roca In-Tank® különlegessége a WC csészébe integrált víztartály.

Új csaptelep és zuhany megoldások

A Roca a teljes csaptelep portfólióját négy kontinensen 10 gyárában tervezi, fejleszti és gyártja a legmagasabb szintű minőségben és a legutolsó technológiákat alkalmazva a víz- és energiatakarékosság, kényelem és egészség érdekében.

Idén az ISH kiállításon, a Roca bemutatja azokat az új vonalakat és modelleket, amelyeket kifejezetten a közintézmények igényeinek kielégítésére terveztek, úgy mint az L20-E és L90-E - elektronikus csaptelepek, amelyek lehetővé teszik a víz hőmérsékletének előre beállítását és kontrolálását. További újdonságok az Atlas, L90C és Lanta kollekciók, valamint a Raindream, Plenum és Deck zuhanyzó megoldások, amelyek ötvözik a kényelmet az ergonómiával, és el vannak látva mind a Roca Cold Start technológiájával, mind áramlás korlátozókkal, ezáltal vizet és energiát takarítva meg.

SURFEX ® és STONEX®: Kapu a személyre szabott megoldásokhoz

Az alkalmazkodóképesség a Roca "Méretre készített" területének az egyik legfontosabb fókuszpontja a 2015-ös ISH kiállításon, ahol a Roca bemutatja a SURFEX ® és STONEX® anyagokat, a személyre szabott megoldások tökéletes lehetőségeit, amelyek rugalmasságot nyújtanak, hogy a különböző helyiségek sajátos követelményeihez alkalmazkodni tudjanak.

A Modo kollekció a Roca katalógusában az első, amelyik olyan mosdókádakat, fürdőkádakat és zuhanytálcákat kínál, amelyek teljes egészében SURFEX ® anyagból készülnek. Az időtálló tervezése kéz a kézben jár az anyag kiemelkedő minőségével. Egy egyszerű rendszer, amely testre szabható megoldást tesz lehetővé a különböző fürdőszoba igényeknek és követelményeknek megfelelően.

A Modo kollekció opcionálisan magába foglal egy SURFEX® mázas WC-t vagy bidét, amely kinézetre és érzésre ugyanolyan, mint maga a SURFEX®. Ezzel a lehetőséggel a Roca egy teljes fürdőszobai megoldást kínál matt kidolgozásban.

A Helios és Terran zuhanytálcák, amelyeket a Roca STONEX® anyagából gyártanak, szintén a Roca méretre szabott lehetőségei közé tartoznak, ugyanúgy mint az új Aerea zuhanyfal, amely bármely fürdőszoba helyiség számára megoldást nyújt, hiszen a zuhanytálcák széles választékához alkalmazkodik.

Csempe

A legstílusosabb és legelegánsabb belsőépítészeti trendek által ihletve, a Roca bemutatja új, exkluzív csempe sorozatát, amelyben megtalálhatók a Traveller és az October, amelyek a legtermészetesebb kövek érzetét idézik fel, valamint a Borneo és a Botania, amelyeket a fa természetes eleganciája ihletett. A magas minőségű csempék mindegyike alkalmas mind beltéri, mind kültéri használatra.

Hírek és események

Kiállítások és események

ISH 2015

Esemény időpontja