ISH 2013

A Roca egy innovatív, lenyűgöző standon mutatta be a 2013-as évre szánt kínálatát és megoldásait

A Roca ismét részt vett az ISH bemutatón, amelyet minden második év márciusában tartanak Frankfurtban. A világ fürdőszobai, építészeti, energiatakarékos fűtési és légkondicionáló, valamint megújuló energiákat alkalmazó megoldásokat bemutató legfontosabb eseményén az ágazat legújabb termékei és újításai vonultak fel, és ismét kiváló lehetőség nyílt a személyes megbeszélésre a vállalatok, gyártók, mérnökök, építészek és szolgáltatók között. Mindez a világ legnagyobb víz- és energiafelhasználási kiállításán, ahol 2300 kiállító vett részt 250 000 négyzetmétert felölelő színhelyen. A Roca itt mutatta be 2013-ra szánt kínálatát és megoldásait egy innovatív, lenyűgöző standon; a kiállításra megálmodott szlogen pedig így hangzott: „Browse your bathroom” (Nézz szét a fürdőszobádban).

A „Browse your bathroom” koncepciója az volt, hogy megkértük az ISH-n részt vevőket, hogy lépjenek be egy életnagyságú termékeket tartalmazó katalógusba. Így a standunkhoz látogatók élőben is megtapasztalhatták a Roca vásárlóknak kínált különböző ötleteit, amelyek segítségével a saját ízlésükhöz és igényeikhez alakíthatják fürdőszobájukat. A „Browse your bathroom” segítségével a felhasználók bebarangolhatták a saját fürdőszobájukat, a megtekintés és a kipróbálás után pedig kiválaszthatták a saját életvitelüknek leginkább megfelelő termékeket.

Ez a hatalmas szakmai vásár ideális platformot biztosított a Roca számára ahhoz, hogy bemutassa átfogó, a vállalat alapértékeit – innováció, dizájn, fenntarthatóság és jó közérzet – tükröző termékkínálatát. A 2013-as kollekció középpontjában azonban leginkább az állt, hogy miként történhet a Roca fürdőszobai termékek egyedi igények szerinti átalakítása és személyre szabása. Standunk tehát azt kívánta bemutatni, hogy változatos fürdőszobai termékkínálatunk és megoldásaink a meglévő igények és ízlésvilágok teljes figyelembevételével készülnek. A kiállításon emellett a többféle kivitelezést és a termékek nagyfokú kombinálhatóságát is bemutattuk, lehetővé téve az egyes vásárlók számára, hogy a saját ízlésük, életvitelük, igényeik, rendelkezésre álló tereik stb. alapján tervezhessék meg és rendezhessék be a fürdőszobájukat, legyen szó akár egy családról, egyénről, építészről vagy belsőépítészről. A Roca 2013-as katalógusában minden megtalálható.

Hírek és események

Kiállítások és események

ISH 2013

Esemény időpontja