Vállalatunk

Referencia projektek

A Roca termékei a világ legismertebb és legmeghatározóbb épületeiben is megtalálhatók

Pantanal Aréna Stadion

Építész: Ricardo Bofill

Beépítés dátuma: 2009

A W Barcelona szálloda, népszerű nevén a Hotel Vela a barcelonai kikötő déli nyúlványán áll. Az épület, melyet Ricardo Bofill építész tervezett, a Starwood Hotels és a Resorts Worldwide Inc. lánc része.

A projektben szereplő kollekciók

Eiffel-torony

Az Eiffel-torony, melyet Gustave Eiffel az 1889-es Párizsi Világkiállításra épített, évente 7,1 millió látogatót fogad, ez által a világ leglátogatottabb, belépőhöz kötött, műemlék épülete. A Roca termékei az Eiffel-torony felújítási projektjéhez kapcsolódva, melyet a Moatti et Rivière építésziroda vezett, a mosdók felszerelvényezésére lettek kiválasztva.

Sheraton Huzhou

A feltörekvő, világszerte elismert Ma Yansong által tervezett Sheraton Huzhou Hot Spring Resort Hotel, az egyetelen nemzetközi hotel Huzhou-ban, ami a város egyik legbecsesebb ékkövévé teszi.

Pantanal Aréna Stadion

A Pantanal Aréna egy többfunkciós stadion Braziliában, Cuiabá-ban. Kimondottan a 2014. évi futball világbajnokságra építették, melynek során négy meccset játszottak benne.

Oroszország Állami Akadémiai Nagyszínháza

A Bolsoj színház 1865. október 20-án, II. Sándor koronázásakor nyitotta meg kapuit. Az évek során Moszkva legfontosabb nevezetességei közé emelkedett.

Hostal La Gavina ***** luxusszálloda

A gironai S'Agaró parton található Hostal de La Gavina luxusszálloda Katalóniában, a mitikus Costa Brava part részeként épült fel és jellegzetessége, hogy kombinálja a diszkrét modernitást és az elegáns dizájnt a rendkívül finom, klasszikus, hagyományos atmoszférával.

Rafayel on the Left Bank Hotel

A Rafayel on the Left Bank Battersea lenyűgöző és díjnyertes Falcon Wharf fejlesztése. A James Burland építész által tervezett egyedi és kritizált-elismert acél, üveg és fa épület ad otthont a Rafayel on the Left Bank szállodának.

Pekingi olimpiai épületek

A pekingi olimpiai épületekbe (több szálloda, az olimpiai falu, két stadion és az olimpia biztonsági szolgálatának parancsnoki központja a Rongyan hotelben) majdnem 15.000 Roca termék - köztük csapok, mosdókagylók, WC kagylók - került beépítésre.