Innováció

Innováció

A termékkoncepciótól a gyártáson és a logisztikán át a forgalmazásig átívelő ígéretünk

A Roca egyik irányelve az a meggyőződés, hogy a technológiai újítás a folyamatos fejlődés és fejlesztés alapvető eleme, bármilyen tevékenységről is legyen szó. Éppen ezért csúcstechnológiát alkalmazunk valamennyi leányvállalatunknál és a termelési folyamat minden szakaszában.

A Roca az innovációra épít, a termékkoncepciótól és a tervezéstől kezdve a gyártáson és a logisztikán át a forgalmazásig. A technológiai kiválóság minden üzemünkben, világszerte jelen van; összhangot teremt, és csúcsminőséget garantál mindvégig a termelési folyamat során. A termelési központjainkban felhalmozott gazdag tapasztalatra alapozva a technológiai osztály továbbra is az új termékek fejlesztési és gyártási folyamatainak tökéletesítésén dolgozik a vállalat ágazati és technológiai vezető szerepének megőrzése érdekében.

 

A Roca folyamatos technológiai újításai mindössze egyetlen célt, a lehető legjobb vásárlói élmény biztosítását szolgálják. A kutatás-fejlesztési és innovációs osztályok éppen ezért elemzik a társadalmi igényeket és a közízlést, hogy a vállalat termékei megfeleljenek az új piaci követelményeknek. Ez a megfelelés nem csupán esztétikai megfontolások és a korszellem alapján történik, hanem egyúttal az emberek életminőségének javítását is célozza.

Vállalatunk