Innovation lab

Innovation lab

A Roca élen jár a kutatás és a modern fejlesztések területén

A Roca Innovation Lab egy több szakterületen és nemzetközi munkakörnyezetben szerzett tapasztalattal rendelkező koncepciótervezőkből álló dinamikus csapat, amelynek feladata, hogy az egyszerű formai dizájnon túlmutató termékjavaslatokkal álljon elő.

 

A csapat a Roca Design Center része, noha más helyszínen, más folyamatok és eszközök segítségével dolgoznak, amelyek lehetővé teszik, hogy a kihívást jelentő feladatokat alternatív megoldásokká alakítsák. A feladatuk, hogy megoldásokat találjanak az olyan fürdőszobai kihívásokra, amelyekre a katalógusunkban szereplő termékek nem tudnak.

 

Az új megoldásokra irányuló kutatást a felhasználók aktuális igényei, illetve azok a jelek éltetik, amelyek alapján megjósolható a társadalom ízlésének alakulása a következő néhány évben.

 

Az olyan tényezők, mint például a fenntarthatóság, a népesség elöregedése, az újfajta életstílusok, és általában véve minden, a társadalmat, az otthonokat befolyásoló makrotrend, illetve minden, a fürdőszoba-használatra hatással lévő jelenség jelen van a Roca Innovation Lab munkafolyamataiban.

 

Azon kívül, hogy koncepcióra épülő megoldásokat kínál, az Innovation Lab hangolja össze a különböző osztályok közötti feladatvégzést, ezzel ösztönözve az innovatív termékek fejlesztését, és támogatva a vállalat más kezdeményezéseit olyan esetekben, amikor a hagyományostól eltérő nézőpont hasznosnak bizonyulhat döntéseink során.

 

A Roca Innovation Lab küldetése tehát összefoglalva az, hogy segítse a Roca-termékek egyedi jellegének kiemelését, ami egyértelmű előnyt jelent a felhasználók, és jó üzleti lehetőségeket a vállalat számára. A Roca Innovation Lab (RIL) elkötelezettséget jelent egy olyan fenntartható és hosszú távon gondolkodó vállalat kialakítása iránt, amely változó globális világunkban és az egyre növekvő kihívásokkal szemben is megállja helyét.

Vállalatunk