Roca Galleries

Ismerje meg a Roca márka zászlóshajóit jelentő épületeket

Egy Roca Gallery nem pusztán helyszín, sokkal inkább átfogó koncepció, amely közvetíti a Roca avantgárd kínálatát és előre tekintő elgondolásait. A dizájn, az innováció és a fenntarthatóság jegyében épült Roca Gallery épületek esetében egyértelműen megnyilvánul a piacvezető globális márka azon törekvése, hogy folyamatos párbeszédet folytasson a társadalom egészével, különösen pedig azokkal a szakemberekkel, akik számára egyszerre izgalmas és kihívást jelent a fürdőszoba, mint fogalom fejlesztése.

Egy-egy Roca Gallery találkozóhely és a nyílt párbeszéd színtere, amely összehozza a hasonlóan gondolkodó tervezőket, építészeket és belsőépítészeket a világ minden tájáról. A Londonban, Sanghajban, Barcelonában, Madridban, Lisszabonban és Pekingben található galériák többféle tudomány és művészet számára jelentenek színteret a vélemény- és tapasztalatcseréhez, így egyben világméretű hálózatot alkotnak, ahol sor kerülhet az új trendek felismerésére, értelmezésére, alakítására és megvitatására.

A londoni Zaha Hadid Architects, a sanghaji Francesc Rifé Studio, a Borja, Lucía és Carlos Ferrater által vezetett barcelonai OAB építészeti stúdió, a madridi Estudio Lamela, a lisszaboni Ferruz Decoradors, illetve a pekingi Ma Yansong keltette életre ezeket az álmokat egy-egy Roca Gallery épületében, amely egyszerre lenyűgöző látvány és a márka értékeinek hű kifejezése.

Így minden Roca Gallery rugalmas, funkcionális térként működik, ahol számos Roca termék bemutatható, és sokféle társasági esemény befogadására is alkalmas.

Roca Beijing Gallery

Vállalatunk