Környezetbarát technológiák

A környezetvédelem iránti elkötelezettségünk víz- és energiatakarékos megoldások kidolgozását eredményezte

 

Cold Start

Innovatív csaprendszer, amelyet kinyitva a csapból előbb hideg víz folyik. A kar nem húzható el jobbra, ezért a csapból, ha középre állítva kinyitják, hideg víz folyik. A kart balra fordítva a kifolyó víz fokozatosan felmelegszik. Így nemcsak kevesebb víz, hanem kevesebb energia is fogy, mivel a melegítőnek nem kell feleslegesen bekapcsolnia. Mindez egy innovatív, progresszív betét alkalmazásával is megvalósítható, amely karos helyett forgó gombos kialakítású csaptelepeken is ugyanúgy használható.

 

 

Ezzel a technológiával felszerelt termékek:

 

 

Flushfree Vizelde

Újragondolt kialakítású vizelde, amelyhez nem szükséges víz vagy áram. Innovatív rendszere egy patront tartalmaz, amely citromillat kibocsátásával megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását, és így a felesleges víz- ás áramhasználatot is. A patron 6000 használat után egyszerűen kicserélhető.

 

 

W+W

Ez a lenyűgöző kialakítású darab új fogalmat teremtett a fürdőszobai termékek világában: a kézmosóval egybeépített WC-t. A kettős funkciót betöltő berendezés megszűri a mosdóból lefolyó vizet, így az újra felhasználható lesz a WC-ben. A fenntarthatóság jegyében született innovatív termék lehetővé teszi a víz kétszeri felhasználását, amely számos dizájn- és fenntarthatósági díjat nyert el.

 

 

Ezzel a technológiával felszerelt termékek:

 

>> Ha többet szeretne tudni a Roca környezetbarát technológiáiról, keresse fel a Roca Loves the Planet“weboldalt

Vállalatunk