A Rocánál ismerjük az erőforrások értékét, amelyekkel dolgozunk. Ez az oka annak, hogy fenntartható technológiákat és termékeket fejlesztünk ki, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a mindennapok során vizet és energiát takarítsunk meg. Ugyanígy támogatjuk az olyan szolidaritási kezdeményezéseket, mint a We Are Water Alapítvány, azzal a céllal, hogy hozzájáruljunk a vízhiányból és a közegészségügyből eredő problémák megoldásához a világon.

We Are Water Alapítvány

A 2010-ben létrehozott We Are Water Foundation egy olyan Roca kezdeményezés, amely olyan projekteket vezet, melyek garantálják a vízhez és a higiéniához való hozzáférést a bolygó leginkább rászoruló részein.

Fenntartható Technológiák

A környezet iránti elkötelezettségünk végett olyan technológiákat, megoldásokat és termékeket kutatunk és fejlesztünk, amelyek elősegítik az erőforrások felelősségteljes felhasználását, és nagyobb megtakarítást tesznek lehetővé a víz- és energiamegtakarítás terén.

Fenntartható Gyártási Folyamatok

Az olyan kezdeményezések, mint az Eco-Roca vagy a Zero Waste, azt mutatják, hogy elkötelezettek vagyunk a hatékonyabb és tisztább gyártási folyamatok iránt, amelyek hozzájárulnak a környezetvédelemhez.

Minőség- És Környezetpolitika

A Rocánál a fenntartható intézkedések integrálása valamennyi folyamatunkba az egyik alapvető értékünk. Tekintse meg minőség- és környezetvédelmi szabályzatunkat.