Szakmai Oldal

Az iparági szakemberekkel (építészek, tervezők, belsőépítészek, fejlesztők, kivitelezők, szerelők...) való bizalmon alapuló kapcsolatunk egyike azoknak az értékeknek, amelyekre büszkék vagyunk. Együtt haladunk előre, elemezzük a felhasználók igényeit, és új, jobb megoldásokat kínálunk nekik. Szakemberekkel együttműködve szervezünk különféle nemzetközi rendezvényeket és versenyeket, és olyan fejlett eszközöket fejlesztünk ki, amelyek megkönnyítik a munkájukat.

További források

VIDEÓK

 Tekintse meg termékvideóinkat, valamint szerelési és karbantartási útmutatóinkat.

MINŐSÉGI TANÚSÍTVÁNYOK

Check all our Declarations of Performance (DoPs) and our AENOR certifications.

Spare Parts Catalogue

Find all spare parts available for your Roca products in our latest Spare Parts Catalogue.

SZERELÉSI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ

 Segítünk megtalálni termékeink szerelési és karbantartási kézikönyveit"

Downloads centre

Download all our product installation and user manuals, technical drawings and CAD files in a ZIP file.

Tekintse meg azon vásárok napirendjét, amelyeken részt veszünk, valamint az általunk szervezett eseményeket és kiállításokat.

A ROCAONE DAY DESIGN CHALLENGE ÁLTAL SZERVEZETT NEMZETKÖZI DESIGN VERSENYEK

A Roca által több mint 15 országban szervezett nemzetközi design verseny, ahol a résztvevőknek csak egy napjuk van arra, hogy a fürdőszobával kapcsolatos eredeti megoldásokat és innovatív koncepciókat megalkossák. 

JUMPTHEGAP®

 A JUMPTHEGAP ® jumpthegap® támogatja a diákok és szakemberek kreativitását és tehetségét, hogy kreatív, innovatív és radikális fürdőszobai megoldásokkal álljanak elő a 2030-ig tartó időszakra vonatkozó menetrendben szereplő kihívások leküzdésére.