Roca Gallery

A Roca 2010-ben hozta létre a Roca Gallery projektet, mint találkozási pontot, hogy ösztönözze az állandó párbeszédet a társadalommal és azokkal a szakemberekkel, akikkel a cég osztozik az építőipari ágazat és a fürdőszobai tér innováció iránti érdeklődésben és kíváncsiságban.

Ezt a célt azokkal a fizikai terekkel fejezték ki, amelyek a Londonban, Sanghajban, Pekingben, Barcelonában, Madridban és Lisszabonban, valamint hamarosan São Paulóban található kiemelkedő épületekben helyezkednek el. Ezekben a terekben, amelyek nyitva állnak a nagyközönség előtt, kiállításokat, beszélgetéseket, prezentációkat és egyéb eseményeket rendeznek, amelyek a Roca legújabb innovációinak bemutatásával együtt közvetítik a márka esszenciáját és értékeit.

Online platformja kibővíti a projekt szemléletét, és olyan virtuális térré válik, amely cikkeket gyűjt az aktuális trendekről és a jövőbeli kihívásokról. A rocagallery.com célja, hogy több mint 160 nemzetközi szakmabeli közreműködésével olyan teret teremtsen, amely helyet ad a tanulásnak, a véleményalkotásnak és az építészettel, a tervezéssel, az innovációval és a fenntarthatósággal kapcsolatos ismeretek átadásának.