Termékek

Roca, 1917 óta minden, ami fürdőszoba

Több mint 100 év tervezés, hogy jobbá tegyük az emberek életét

Monoblokkos WC-k

A szaniterporcelán gyártásában szerzett évszázados tapasztalatunknak köszönhetően a Roca monoblokkos WC-k a legmagasabb minőséget garantálják. Válasszon a különféle kivitelben és a legújabb innovációkkal elérhető WC-k közül, hogy a legnagyobb megtakarítást és tartósságot biztosítsa fürdőszobájában.

Fali WC-k

A Roca fali WC-k a falba épített tartállyal a tágasság érzetét adják a fürdőszobában. Megkönnyítik a padló tisztítását azáltal, hogy megszüntetik a sarkokat, ahol a szennyeződés felrakódhat.

Álló WC-k

A padlón álló WC-k kombinálhatók beépített vagy magas tartályokkal, hogy optimalizálják a fürdőszoba vizuális terét.

WC-ülőkék és-tetők

A Roca WC ülőkék antibakteriális anyagokból készülnek a maximális higiénia garantálása érdekében. Lassan záródó funkcióval rendelkeznek, hogy elkerüljék a lecsapódást.

Bidétetők

A Roca bidé tetők elkerülik a szennyeződés felhalmozódását a csészében és harmonikusabb megjelenést biztosítanak a fürdőszobában.

Multiclean®

A Multiclean® ülőkék mosási és szárítási funkciókkal rendelkeznek, és a legtöbb Roca WC-vel kompatibilisek. A leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás a maximális intim higiéniára.

Fali mosdók

A falra szerelhető Roca mosdókagylók ideális megoldást jelentenek kis fürdőszobákban vagy olyan elrendezésekben, amelyek nem igényelnek tároló helyet, mint például a vendég fürdőszobák.

Pultra ültethető mosdók

A Roca pultra ültethető mosdókat a bútorra vagy a munkalapra szerelik fel olyan eredeti kombinációban, amely kiemeli a mosdót.

Pultba építhető mosdók

A Roca pultba építhető mosdói finom és elegáns integrációt tesznek lehetővé. A mosdókagyló alja be van építve, így a munkalapon könnyedén elhelyezheti mindennapi piperecikkeit.

Pult alá építhető mosdók

A Roca pult alá építhető mosdókagylói tökéletes illeszkedést biztosítanak, hiszen csak a belsejük látható. Praktikus megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki a munkalapból, és mindig kéznél legyen a piperecikke.

Félig beépíthető mosdók

A Roca félig süllyesztett mosdókagylói a munkalapra vannak felszerelve anélkül, hogy teljesen beépítenék őket, így korszerűbb megjelenést biztosítanak.

Mosdószerelvények

Polcok, törülközőtartók, szifontakarók amelyek kiegészíthetik Roca mosdóit.

Bútor mosdóval

A mosdóval rendelkező Roca bútorok széles választékban kínálnak dizájnt, funkcionalitást és kényelmet, minden stílushoz és tárolási igényhez igazodva. Válasszon a Unik (bútor és mosdó) vagy a Pack (bútor, mosdó, tükör és világítás) közül.

Kiegészítő szekrény

Növelje fürdőszobája tárolókapacitását kiegészítő egységekkel. Válasszon magas szekrények, kiegészítő egységek és polcegységek közül.

Bútor kiegészítők

A Roca bútorok kiegészítői között megtalálhatók az opcionális lábak, görgők, törülközőtartók, akasztók és rendszerező dobozok az alapegység beszerelésének és tárolásának optimalizálása érdekében.

Világítás tükrökhöz

A LED-es világítású Roca spotlámpák több fényt biztosítanak kisebb fogyasztás mellett. Válasszon a különböző modellek közül, amelyekben állítható a fényerősség és a hőmérséklet.

Mosdó csaptelepek

A Roca mosdócsaptelepek rendkívüli tartósságot és állandó fényességet biztosítanak. Válasszon a különféle stílusokban elérhető mosdócsaptelepek széles kínálatából: egykaros vagy kétkaros, elektronikus vagy önzáró.

Bidé csaptelepek

A Roca bidé csaptelepek különböző stílusokban és kollekciókban ötvözik az egykaros és kétkaros megoldásokat, melyeket a kiváló minőségű anyagaik és tartósságuk garantál.

Zuhanycsaptelepek / Kád csaptelepek

A Roca kád- és zuhanycsaptelepek minőségi anyagokból készülnek. Különböző stílusokban és konfigurációkban (egykaros, kétkaros, termosztatikus vagy önzáródó) kaphatók közöttük a legmodernebb technológiával felszerelt modellek a víz- és energiatakarékosság érdekében.

Konyhai csaptelepek

A Roca konyhai csaptelepek nagy ellenállást és tartósságot biztosítanak, melyeknél a legújabb technológiákat alkalmazzák a víz- és energiatakarékosság érdekében. Válasszon a különböző stílusú és kivitelű konyhai csaptelepek széles választékából.

Vizelde öblítőszelepek

A Roca piszoár öblítőszelepeket úgy tervezték, hogy kézi vagy elektronikus öblítést hajtsanak végre nyilvános mellékhelyiségekben.

Csaptelep kiegészítők

A Roca csaptelep minden fürdőszobai konfigurációt kiegészít. Ezek között találunk mosdókhoz és fürdőkádakhoz való szifonokat, lefolyókat vagy polcokat.

Zuhanyoszlopok

Az egyfogantyús, kétfogantyús vagy termosztatikus változatban is elérhető Roca zuhanyoszlopok kiváló megoldást jelentenek a pihentető zuhany élvezetéhez.

Zuhanyszettek

A különböző méretekben és kivitelben kapható Roca zuhanyszettek tartalmaznak egy kézizuhanyt, zuhanyrudat, állítható magasságú konzolt és bizonyos esetekben egy termosztatikus csaptelepet is.

Kézi zuhanyok

A Roca kézizuhanyok különböző vízáramlási és nyomási funkciókkal rendelkeznek, hogy kellemesebbé tegyék a tisztálkodási rutinokat.

Fejzuhanyok

A Roca zuhanyfejek esőhatásuknak köszönhetően kellemes élményt nyújtanak. A kerek vagy négyzet alakú, különböző méretű és kivitelű modellek különböző funkciókat tartalmaznak a tisztálkodási rutinok személyre szabásához.

Zuhany kiegészítők

A zuhany kiegészítők között megtalálhatóak többek között a rugalmas zuhanycsövek, az állítható magasságú zuhanyrudak, a zuhanyfejek, kézizuhanyok tartói.

Zuhanyfülkék

Átfogó megoldást jelentenek a jó közérzet, a kényelem érdekében kialakított Roca zuhanykabinok. Magukban foglalják a hidromasszázs fúvókákat, az aromaterápiát, a gőzfúvókákat, valamint a kifröccsenést megakadályozó paravánt.

Szerelvények zuhanyterekhez és-fülkékhez

Az otthoni hidromasszázs kényelmének növelésére tervezett kabinok és zuhanyzók kiegészítői lehetővé teszik a pihenést a vízsugarak működésének köszönhetően.

Kádak hidromasszázs nélkül

A Roca fürdőkádak a legszigorúbb minőségi és tartóssági szabványok szerint készültek. Különböző stílusokban, anyagokban és formákban érhetők el. Találja meg azt a Roca fürdőkádat, amely a legjobban illeszkedik stílusához, a klasszikustól a modern változatig.

Kádak hidromasszázzsal

A Roca hidromasszázs kádak a legjobb relaxációs élményt nyújtják integrált fúvókáiknak és a különféle hidromasszázs típusoknak köszönhetően.

Wellneskádak

A Roca masszázsmedencék fúvókával rendelkeznek, amelyek revitalizáló vízfolyamokat vagy élénkítő légbuborékokat hajtanak végre, amelyek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben élvezze a testreszabott masszázsokat víz alatti világítással kiegészítve.

Kádpanelek

Az akril, acél és öntöttvas változatokhoz elérhető kádpanelek beépíthetőek falazás vagy csempe nélkül, javítva így a megjelenés esztétikáját.

Szerelvények fürdőkádakhoz

Mind a klasszikus, mind a modern fürdőkádak kiegészítői közé tartoznak a lábak vagy fejtámlák, amelyek kiegészítik a fürdőszoba kialakítását, és még kellemesebb élményt nyújtanak.

Szerelvények wellnesskádakhoz

A különböző méretű lépcsők kényelmesebb hozzáférést tesznek lehetővé a masszázsmedencékhez.

Zuhanyajtók

Az egy- vagy több panellel rendelkező Roca zuhanyparavánok teljesen körülveszik a zuhanytálcát összecsukható, lengő- vagy tolóajtós megoldásokkal.

Zuhanytálcák

A kiváló minőségű anyagokból gyártott Roca zuhanytálcák az esztétikát és a biztonságot ötvözik a formák, anyagok és stílusok széles választékában.

Szerelőrendszerek WC-khez

A Roca WC-rendszerek lehetővé teszik a tartály beépítését, vizuálisan bővítve a fürdőszoba terét.

Nyomólapok

A Roca nyomólapok manuálisan vagy szenzoros-érzékelőkkel aktiválhatóak, így kettős öblítési lehetőségüknek köszönhetően vizet takarítanak meg a fürdőszobában.

Szerelőrendszerek vizeldékhez

A vizelde szerelőrendszerek lehetővé teszik a keret falba való beépítését, hogy megkönnyítsék a használatukat nyilvános mellékhelyiségekben

Szerelőrendszerek bidékhez

A Roca bidé szerelőrendszereket úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a falra akasztható modellek maximális biztonsággal történő felszerelését.

Szerelőrendszerek mosdókhoz

A Roca mosdó szerelőrendszereket úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a falra szerelhető modellek maximális biztonsággal történő felszerelését.

Szerelőrendszerek tartozékai

A szerelőrendszerek tartozékai között megtalálhatóak például a hangszigetelő alátételemek, amelyek kiegészítik és javítják a fali WC-k vagy bidék felszerelését.

Elektronikus vizeldék

A kifejezetten nyilvános mellékhelyiségekbe tervezett Roca elektronikus piszoárok szenzoros érzékelővel aktiválják az öblítést.

Vizelde elválasztófalak

A Roca vizelde elválasztófalakat úgy tervezték, hogy biztosíták a nyilvános mellékhelyiségek használóinak privát területét.

Álló bidék

A padlón álló bidék különböző kivitelben érhetők el, tetővel vagy tető nélkül.

Fali bidék

A falra szerelhető bidék azáltal, hogy helyet szabadítanak fel a padlón, tágasabb érzetet biztosítanak a fürdőszobában. Különböző kivitelben kaphatóak tetővel vagy tető nélkül.

WC-papír tartók

A minimalista stílusú vagy tetővel ellátott Roca WC-papírtartók fémből vagy porcelánból készült modellekkel segítik a felhasználókat WC-papírjuk elrendezésében.

Törölközőtartók

A különböző méretű, anyagú és felületű Roca törülközőtartók lehetővé teszik a törülközők egyedüli vagy dupla törülközőtartós megoldásba rendezését.

Folyékony szappan adagolók

A falra szerelt vagy a munkalapra helyezett Roca szappanadagolók lehetővé teszik a szükséges szappan mennyiségének szabályozását mind a nyilvános, mind a privát fürdőszobákban.

Akasztók

A csavarokkal vagy ragasztóval felszerelhető Roca akasztók különböző anyagokból, különböző formákban készülnek. Lehetővé teszik a fürdőszoba rendezését törölközők vagy fürdőköpenyek felakasztásával.

Törölközőtartók

A csavarral vagy ragasztóval felszerelhető Roca törülközőtartók különböző stílusokkal és méretekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a törölköző tökéletes elrendezését a fürdőszobában.

Szappantartók

A fémből, porcelánból vagy üvegből készült Roca szappantartók a munkalapra helyezhetők, vagy pedig csavarral vagy ragasztóval falra szerelhetők.

WC-kefe tartók

A falra vagy a padlóra szerelhető Roca WC-kefe tartók különböző kivitelben kaphatók. Erősítésüknek köszönhetően megakadályozható, hogy a nyilvános használatú fürdőszobákból ellopják őket.

Törölközőtartó gyűrűk

A fémből készült vagy a porcelánnal kombinált Roca törülközőtartó gyűrűk különböző konfigurációkban, stílusokban és kivitelben kaphatók.

Tárolók

Különböző stílusú, formájú és méretű Roca tárolókat úgy tervezték, hogy minden piperecikket kényelmesen elhelyezhessenek a zuhanyzóban vagy a fürdőkádnál.

Poharak

Az üveg-, fém- vagy színes változatban kapható Roca poharak elhelyezhetőek a munkalapra vagy felszerelhetőek a falra. Erősítésüknek köszönhetően megakadályozható, hogy a nyilvános használatú fürdőszobákból ellopják őket.

Polcok

Az üvegből, fémből vagy porcelánból készült Roca fürdőszobai polcok különböző stílusokban és méretekben érhetők el.

A TERMÉKEK MEGTALÁLÁSÁNAK EGYÉB MÓDJAI

KOLLEKCIÓK

Keressen a termékei között kollekciók szerint. Átfogó megoldásokat találhat fürdőszobához, konyhához és csempéhez. Itt megtalálja azt a kollekciót, ami a legjobban illik stílusához.

KATALÓGUSOK ÉS ÁRLISTÁK

Töltse le vagy tekintse meg online termékkatalógusainkat, kollekcióinkat és árlistáinkat.