A ROCA BIM OBJEKTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le a Roca BIM objektumait Revit vagy ArchiCAD formátumban a bimobject.com webhelyről

A Roca teljes termékkatalógusa BIM objektum formátumban elérhető a weboldalon, a BIMobjecttel kötött együttműködési megállapodásnak köszönhetően.

A Roca és a BIMobject 2014-ben együttműködési megállapodást írt alá, hogy megerősítse elkötelezettségünket az iránt, hogy segítsük az ágazat szakembereit abban, hogy munkájuk tökéletesítéséhez a legfejlettebb eszközökkel rendelkezzenek.

A BIM objektum olyan információt tartalmazó tároló, amelyben egy termék jellemzőire vonatkozó összes lényeges adat megtalálható. A BIM Building Information Modeling technológiák együttműködésen alapuló digitális munkamódszerét követve a BIM objektumok letölthetők, hogy integrálhatók legyenek bármely BIM szoftverbe.

Így az építészek, mérnökök vagy tervezők használhatják ezt a fejlett eszközt az általuk kivitelezett projektekben. A Roca BIM objektumai letöltésének lehetősége jelentősen növeli munkájuk hatékonyságát és minőségét, gyorsabb, jobb minőségű folyamatokat érve el, amelyek minimalizálják a hibák számát.

+2.500

ELÉRHETŐ TERMÉK

+1.7M

MILLIÓTERMÉKLETÖLTÉS

+300.000

SZAKEMBER BÍZOTT A ROCÁBAN

+10

ELÉRHETŐ FORMÁTUM, BELEÉRTVE AZ ARCHICAD ÉS A REVIT

A ROCA BIM DÍJAI ÉS HÍREI

2018 BIMOBJECT AWARDS

Díj a 2019-ben a(z) bimobject.com-ról legtöbbet letöltött márka számára

2016 BIMOBJECT AWARDS

Díj a 2016-ban a(z) bimobject.com-ról legtöbbet letöltött márka számára

A ROCA BIM OBJEKTUMAI ELÉRIK AZ 1 000 000 LETÖLTÉST

A Roca, a BIM objektumok fejlesztésének úttörője, az első olyan cég az iparban, amely elérte ezt a letöltési számot a BIMObject weboldaláról.