Antonio Bullo

Ismert velencei designer, aki a porcelánra szakosodott.

Négy aranyérmet nyert a faenza-i Nemzetközi Porcelán Versenyen és két Design Plus díjat a frankfurti ISH kiállításon. Bullo számára a termék a vállalat lelkének meghosszabbítása kell, hogy legyen, és illenie kell arra a piacra, amelyen versenyez.

TERVEZETT KOLLEKCIÓK

Thesis

Antonio Bullo a kollekció mögött álló kreatív erő. Az ajánlott megoldásra az esszencializmus igen nagy hatással volt. A modern és dinamikus kialakítás harmonikus és kompakt, világosan definiált vonalakkal és formákkal, amelyek már szinte geometrikusak minimalista alakzatokkal, amelyek eleganciát és stílust visznek a fürdőszobába.

Nexo

Ezzel a kollekcióval két, látszólag ellentétes cél olvad össze harmóniában: az esztétika és a gazdaságosság. Több méretben kidolgozott elemek, amelyek minden térbe adaptálhatók. Modern és tökéletesen arányos design, amely észrevétlenül simul bele mindenféle környezetbe.

Esmai

A kompakt kialakítás józansága által ihletett forma, tiszta, mesterkéletlen design. Ez a fiatalos és városias kollekció lefinomítja a legklasszikusabb vonalakat és azokat kifinomultan elegáns tárgyyá alakítja át.

Euret

Minden egyes vonalát egyszerűség veszi körül a megjelenése mégis kifinomult. Józan, mesterkéletlen kialakítás, amely tökéletesen meghatározott és tömör elemekből álló teret biztosít.

Chic

Forma és funkcionalitás forradalmasítja a közteret, amelyhez ez a kollekció készült. Stílusos kollekció sajátos városi személyiséggel és a kiválóság nagyon különleges érintésével.

FEDEZZEN FEL MÁS TERVEZŐKET IS