Ramon Benedito

A technológia és a design közti logikai összeütközés olyan szintézishez vezette el őt, amelynek eredményei megfelelnek korunk követelményeinek.

Barcelonában élő, világszerte elismert és világszerte díjakat nyerő ipari formatervező. Több mint 20 évig a Roca-nál dolgozott, ahol olyan tervezési kritériumokat alakított ki, amelyek egyetlen mondatban összegezhetők: szigorúság, mint módszer.

TERVEZETT KOLLEKCIÓK

Hall

Komplex, és gyakorlatilag lehetetlen terekhez ideális design, amely tökéletesen rugalmas és kész válaszolni a modern belterek által támasztott kihívásokra, hogy a maximális adaptálhatóság elérhető legyen és ne kelljen kompromisszumot kötni a kialakításban.

Kalahari

A látványos kialakítás a kulcsa az egyedülálló funkcionalitásnak. Ez a kollekció egyesíti a tökéletességet, a technológiát és a részleteket. Az ipari formatervező Ramón Benedito jegyzi ezt az ajánlatot, amely a geometriai alakok univerzumának gyümölcse. Stílusos, tiszta, komplex és szinte ingerel arra, hogy végigsimítsuk. A tervező ezért a munkájáért ADI-FAD díjat kapott a benne megjelenő dekoratív művészetért.

Bol

Ez a kollekció egy stílusos ajánlat, amelyben a melegség és derű egyesül és egy tartós, egyedi, az egyensúlyon és a geometriai formák megkülönböztetésén alapuló kollekciót hoz létre.

Diverta

Ebben a kollekcióban a robusztusság és a funkcionalitás kéz a kézben jár. Az egyenes vonalak, a szikár, stílusos megjelenés határozzák meg ezeket a sokoldalú, életteli és praktikus alkotásokat, amelyek tökéletesen belesimulnak bármilyen térbe és megtöltik azt fiatalos és városias személyiséggel.

Targa

Olyan ajánlat, amely a frissesség és az eredetiség levegőjét fújja be minden sarokba. Ez a vékony és ívelt formákkal teli sorozat vonzóan egyedi, merész funkcionalitása pedig mindig meggyőző.

Happening

Forma szempontjából Ramón Benedito a lehető legtöbbet ajánlja ezzel a kollekciójával. Megőrzi a különböző fürdőszobai elemek klasszikus szerkezetét, de új perspektívát ad nekik. Az elemek kompaktak, formájuk pedig lényegretörő. Egyszerűségük zavartalan teret teremt, amely a fürdőszoba tágasságát alapjellemzőjeként és funkcionalitásaként hangsúlyozza.

FEDEZZEN FEL MÁS TERVEZŐKET IS