A 99 m magas épület a katalán tengerpart látványának jellegzetes pontja. A szálloda a modern életstílus élményét kínálja egy sor szolgáltatással, mint például az első spanyolországi Bliss ® fürdő (New York legdivatosabb fürdője), vagy a második emeleten található étterem, amely páratlan kilátást nyújt Barcelona tengerpartjára, vagy éppen a stílusos tetőbár, melyet a londoni éjszakai élet guruja, az Ignite Group üzemeltet. A W-Barcelona a legjobb Moai és Loft y Sprint csaptelep kollekciókat, egyedi Vythos kádakat, valamint az exkluzív Broadway Compact masszázsmedencét biztosítja vendégeinek. Szobáiban megtalálható a Diverta kollekció is.

Fedezze fel a projektben használt kollekciókat

Diverta

Ebben a kollekcióban a robusztusság és a funkcionalitás kéz a kézben jár. Az egyenes vonalak, a szikár, stílusos megjelenés határozzák meg ezeket a sokoldalú, életteli és praktikus alkotásokat, amelyek tökéletesen belesimulnak bármilyen térbe és megtöltik azt fiatalos és városias személyiséggel.

Vythos

A minimalizmus behatol a fürdőszobába és a jóléti környezetbe. Az egyszerű, kiegyensúlyozott és tiszta vonalak rugalmasságot és józanságot visznek a fürdőszobába egyetlen olyan termékkel, amely tele van személyiséggel. Az eredmény egy különlegesen elegáns és rugalmas ajánlat.

Loft

Az avantgárd kialakítás és a technológia keveredik, és erős, kiváló minőségű elemeket hoz létre. Ez a design időtlen, egyedi és megváltoztathatatlan stílus javaslat finom felületekkel. A kontúrok eredetisége minden teret eleganciával, a pontosság és kiválóság érzésével tölt meg.

Broadway

Ezt a kollekciót sok- és különféle formájában az elegancia és kényelem ihlette. Meleg felületek és vonalak alakítanak ki egy olyan tért, amelynek célja, hogy a felhasználó egyedi élményt kapjon saját otthonában.

Sprint

Ezen elemek mindegyikét tartósság, erő, hatékonyság és takarékosság jellemzi. Egyszerűség, elegancia és funkcionalitás, ami minden stílusba és atmoszférába beleillik. Tökéletes a legigényesebb felhasználó számára is.