A szálloda 1932-ben épült, egy exkluzív kikötőben a Sant Pol és a Cala Sa Conca strand között. Filmsztárok, államfők és kiemelkedő európai királyi családok tagjai élvezték már a szálloda vendégszeretét és szobáinak, valamint kivételes Királyi Lakosztályának kényelmét. A Fürdő és a Kanebo Beauty Club csak kettő a vendégek számára rendelkezésre álló sok kiváltságos ajánlat közül. A La Gavina a Hall, Diverta és Kalahari kollekciók legfinomabb termékeit biztosítja vendégeinek, nem is szólva az exkluzív Thesis csap- és Vintage zuhanyberendezésekről.

Fedezze fel a projektben használt kollekciókat

Hall

Komplex, és gyakorlatilag lehetetlen terekhez ideális design, amely tökéletesen rugalmas és kész válaszolni a modern belterek által támasztott kihívásokra, hogy a maximális adaptálhatóság elérhető legyen és ne kelljen kompromisszumot kötni a kialakításban.

Kalahari

A látványos kialakítás a kulcsa az egyedülálló funkcionalitásnak. Ez a kollekció egyesíti a tökéletességet, a technológiát és a részleteket. Az ipari formatervező Ramón Benedito jegyzi ezt az ajánlatot, amely a geometriai alakok univerzumának gyümölcse. Stílusos, tiszta, komplex és szinte ingerel arra, hogy végigsimítsuk. A tervező ezért a munkájáért ADI-FAD díjat kapott a benne megjelenő dekoratív művészetért.

Diverta

Ebben a kollekcióban a robusztusság és a funkcionalitás kéz a kézben jár. Az egyenes vonalak, a szikár, stílusos megjelenés határozzák meg ezeket a sokoldalú, életteli és praktikus alkotásokat, amelyek tökéletesen belesimulnak bármilyen térbe és megtöltik azt fiatalos és városias személyiséggel.

Thesis

Antonio Bullo a kollekció mögött álló kreatív erő. Az ajánlott megoldásra az esszencializmus igen nagy hatással volt. A modern és dinamikus kialakítás harmonikus és kompakt, világosan definiált vonalakkal és formákkal, amelyek már szinte geometrikusak minimalista alakzatokkal, amelyek eleganciát és stílust visznek a fürdőszobába.