A kezdeti építés óta a tornyot már többször átfestették. Az tervezéskori eredeti szín a “velencei vörös”, egy világos vörös szín volt. A 2014-es átépítéskor, mely gyakorlatilag az első szintre korlátozódott, a velencei vöröset a project fő irányvonalaként használták. Alain Moatti építész szerint, a Roca kiválasztása mellett a design, a technológiai és a minőségi értékei szóltak, csakúgy mint a tartóssága, ami miatt ideális választás lehet nagyforgalmú középületekbe is.

Fedezze fel a projektben használt kollekciókat

Thesis

Antonio Bullo a kollekció mögött álló kreatív erő. Az ajánlott megoldásra az esszencializmus igen nagy hatással volt. A modern és dinamikus kialakítás harmonikus és kompakt, világosan definiált vonalakkal és formákkal, amelyek már szinte geometrikusak minimalista alakzatokkal, amelyek eleganciát és stílust visznek a fürdőszobába.

Meridian

Egyetlen koncepció ezer megoldáshoz. Egyetlen koncepció bármely igény kielégítéséhez. A legsokoldalúbban felhasználható és globális sorozat.

Diverta

Ebben a kollekcióban a robusztusság és a funkcionalitás kéz a kézben jár. Az egyenes vonalak, a szikár, stílusos megjelenés határozzák meg ezeket a sokoldalú, életteli és praktikus alkotásokat, amelyek tökéletesen belesimulnak bármilyen térbe és megtöltik azt fiatalos és városias személyiséggel.

Access

A korlátozott mozgásképességű csoportok számára készült kollekció, akik ergonomikus, sokoldalú és komplex megoldásokat keresnek a fürdőszobában. Minőség, funkcionalitás és dizájn szolgálja a wellness, a komfort és a kényelem igényeit.

Easy

Az egyszerűség mindig hatásos. A könnyű és adaptálható design a legjobb módja annak, hogy garantáljunk egy modern és tetszetős stílust, amelyet a formák organikusan ihletett semlegessége sokoldalúvá és ergonomikusság tesz és így tökéletesen beleillik bármilyen térbe.

Easy

A kevesebb mindig több. Az egyszerű és sokoldalú design garantálja a modern és vonzó stílust, a formák természetessége, az egységes koncepció, a sokoldalú és ergonomikus tervezés biztosítja a tökéletes illeszkedést bármilyen térbe.

Site

Innovatív piszoár kollekció egyedi kialakítással, amely adaptálható a nyilvános illemhelyek minden sarkába és falához.

Euret

Minden egyes vonalát egyszerűség veszi körül a megjelenése mégis kifinomult. Józan, mesterkéletlen kialakítás, amely tökéletesen meghatározott és tömör elemekből álló teret biztosít.